درباره نویسنده
جیمز کلیر یکی از پرطرفدارترین سخنرانان و بلگرهای آمریکایی است. او مطالب زیادی درباره موفقیت دارد و وبلاگش در ماه توسط میلیونها نفر بازدید میشوند. نگاه و رویکرد او تا حدی متاثر از روانشناسی مثبتنگر است و برخی از تیمهای ورزشی آمریکایی از کتابهای او و رهنمودهایش برای ارتقای توانمندی اعضا و بهبود اعتماد به نفس بازیکنانشان استفاده میکنند. این نویسنده برای یادداشتهای خود به رویکرد و روش علمی وفادار است و به همین دلیل از نوشتههای او استقبال فراوانی میشود.
درباره کتاب
عادتهای اتمی اثر جیمز کیلر کتابی بسیار پرطرفدار است که به زبانهای مختلفی در سراسر جهان ترجمهاش کردهاند و در حال حاضر میلیونها نسخه از این کتاب به چاپ رسیده است.
عادت های اتمی با حکایتی از دوران نوجوانی خود نویسنده آغاز میشود. اثر فوق بدون در نظر گرفتن پیش گفتارش از 6 بخش مختلف تشکیل شده است که در هر کدام از آنها به مامیآموزد چگونه با انجام کارهای کوچک و ساده میتوانید زندگی رضایت بخشی را تجربه کنیم. علاوه بر این ما در این کتاب میآموزیم چگونه از رفتارهای اشتباه اجتناب کنیم و با شناخت بیشتر خود، از گذشته بهتر شویم. علاوه بر این ما در مقدمه اثر فوق با مبانی فکری و روانشناختی آن نیز آشنا میشویم. کتاب عادت های اتمی پس از مثالها و اتفاقاتی است که نویسنده آنها را پشت سر گذاشته است. به همین خاطر ما در این کتاب با اصول سفت و سخت و قانونهای پیچیده مواجه نخواهیم شد و به راحتی میتوانیم کار و زندگی خود را دچار تغییر و تحول شگفت انگیزی کنیم.
این کتاب مناسب چه افرادی است ؟
- علاقه مند به حوزه روانشناسی و توسعه فردی
- افردای که به دنبال ترک عادت های اشتباه و مخرب در زندگیشان هستند
چکیده ای از کتاب
قانون سوم: آسانش کن!
جری اولسمن, استاد دانشگاه فلوریدا در اولین روز کلاس عکاسی فیلم، دانشجویانش را به دو گروه تقسیم کرد. اولسمن توضیح داد تمام کسانی که در سمت چپ کلاس هستند در گروه«کمیّت»قرارمی گيرند. آن ها صرفاً بر اساس تعداد آثاری که تولید می کنند نمره خواهند گرفت و او در روز آخر کلاس, تعداد عکس هایی را که هر دانشجو تحویل بدهد شمارش خواهد کرد. به ۱۰۰ عکس نمره A به ٩۰ عکس نمره B به ۸۰ عکس نمره C داده می شود.
در همین حال, کسانی که در سمت راست کلاس بودند در گروه «کیفیت» قرار گرفتند. قرار شد آن ها صرفاً بر اساس ممتازبودن کارشان نمره بگیرند. آن ها موظف بودند که در طول ترم تحصیلی تنها یک عکس تحویل بدهند؛ منتها برای گرفتن نمرهA باید عکسی را تحویل می دادند که نسبتاً بی نقص باشد. درپایان آن ترم اولسمن غافل گیر شد: بهترین عکس ها برای گروه «کمیّت» بود. این دانشجوها طی ترم تحصیلی سرگرم عکس برداری بودند. با ترکیب بندی و نورپردازی سروکله زدند. در اتاق تاریک» روش های مختلف را امتحان کردند و از اشتباهات شان درس گرفتند. آن ها ضمن فرایند تهیة صدها عکس, مهارت های شان را صیقل زدند. در همین حال گروه«کیفیت» این ور و آن ورمی نشستند و دربارة بی نقص بودن فکرمی کردند. درپایان ترم» آن ها غیر از چند نظریه تایید نشده و یک عکس متوسط چندان عکسی نداشتند که نشان دهنده تلاش شان باشد.